Maksukäytäntöihimme lisää joustavuutta

Apuvälinettä haetaan ensisijaisesti elämäntilanteesta riippuen Kelasta tai keskussairaalasta. Lue lisää apuvälineiden hakemisesta.

Myymme toki apuvälineitä myös suoraan yksityishenkilöille esim. tilanteissa, joissa henkilö ei ole oikeutettu saamaan haluamaansa apuvälinettä minkään organisaation kautta. Suurennuslaite tai vaikka TV-ohjelmien tekstitykset ääneen lukeva Go-box voivat myös olla oivallisia lahjoja näköongelmista kärsivälle läheiselle.

Meille on tärkeintä, että asiakas saa ne apuvälineet, joista hän hyötyy eniten. Vuosien varrella olemme lainanneet, myyneet osamaksulla ja tehneet suunnilleen kaikkea muuta paitsi vastaanottaneet oravannahkoja, jotta asiakkaalle on saatu hänen tarvitsemansa apuväline.

Olemme nyt aloittaneet yhteistyön Resurs Bankin kanssa. Tämä tuo helpotusta ja joustavuutta maksukäytäntöihimme. Nyt asiakas voi itse päättää, maksaako hän ostoksensa kerralla vai osissa. Asiakas saa kulutonta ja korotonta maksuaikaa 30 – 60 pv riippuen ostoksen tekohetkestä. Asiakkaan ei tarvitse enää neuvotella Näköpiste Polar Printin kanssa maksujärjestelyistä, vaan hän voi päättää maksuajan itse. Mikäli koko hankinnan maksaa pois alle vuodessa, lisätään tuotteen hintaan vain laskutuskulut 3,90 e/kk.

Resurs Bankin luottohakemuksen voi täyttää verkossa tai luottokyselyn voi tehdä tekstiviestillä. Pelkkä luottokysely ei vielä sido asiakasta mihinkään. Voimme avustaa hakemuksen tekemisessä, mikäli asiakas tulee käymään toimistollamme.

Luotolla ostaminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä sekä luottosopimuksen allekirjoittamista joko sähköisesti tai paperilla. Jos haluat maksaa luotolla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lue lisää täältä.
Sivun alkuun