Palvelut

Meiltä saa erilaisten näkemisen apuvälineiden lisäksi myös ohjaus-, kartoitus-, asennus- ja asiantuntijapalveluita. Käymme erittäin mielellämme myös esittelemässä tuotteitamme ja pitämässä luentoja.

Atk-apuvälineohjaukset ja -kartoitukset

Kauttamme on saatavissa näkövammaisten atk-apuvälineohjauksia ja -kartoituksia niin heikkonäköisille kuin sokeillekin asiakkaille. Lisäksi meillä on vankka kokemus myös kuulonäkövammaisten ja monivammaisten asiakkaiden ohjauksista ja kartoituksista.
Apuvälinekartoituksessa etsitään asiakkaan näkötilanteeseen ja käyttötarkoitukseen parhaiten toimivat apuvälineet kokeilemalla ja vertailemalla keskenään eri laitevaihtoehtoja. Apuvälineohjaukset toteutetaan asiakkaan omalla laitteistolla ja apuvälineillä, jolloin asiakas saa ohjauksen juuri siinä ympäristössä, jossa hän tulee apuvälineitään käyttämään. Sekä kartoituksesta että ohjauksesta laaditaan maksajatahoille tarvittavat lausunnot.
Ohjaukset ja kartoitukset voivat tapahtua joko toimipisteellämme Helsingin Haagassa tai asiakkaan kotona, työ- tai opiskelupaikalla. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Asennuspalvelut

Asennuspalvelumme kokoaa ja asentaa näkövammaisten tietokonepaketit lisälaitteineen ja apuvälineohjelmistoineen ammattitaidolla. Kauttamme onnistuu myös laitteistojen ja apuvälineiden toimintakunnon arviointi.
Meiltä saa myös älypuhelinten käyttöönottoasennuksen ja perusopetuksen.

Asiantuntijapalvelut

Näkemisen apuvälineiden asiantuntijana käymme tekemässä tuote-esittelyitä ja pitämässä luentoja. Toteutamme myös asiakkaiden tarpeista lähteviä koulutuspäiviä sekä asiantuntijatahoille että oppilaitoksille.

Kaikista palveluistamme saat lisätietoja ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@polarprint.fi tai
soittamalla 09 6150 0124.

Me palvelemme!
Sivun alkuun